Máme kampaň na HitHitu! Na projektu, který je zaměřený na zvýšení kvality péče o pacienty s demencí pracujeme intenzivně už čyři měsíce a rozhodli jsme se, že si zkusíme říct o podporu přes HitHit. Zapojila se spousta skvělých lidí, kteří nám darovali krásné odměny. Máme pro vás lístky do Dejvické divadlo, soukromou prohlídku Knihovna Václava Havla s Michael Zantovsky a soukromou prohlídku Židovské muzeum v Praze – Jewish Museum in Prague s jeho ředitelem Leo Pavlátem. Máme pro vás super trička od Pavel Beneš a workshop psaní s Barbora Šťastná. Knihy od Michael Třeštík a Helena Třeštíková nebo třeba fotka od Tomki Němec i dárky od Tata Bojs. Je toho spousta. Věřím, že si vyberete a bude vás to bavit

Projekt pomáhá lidem s demencí žít, ne přežívat. Pomáhá pečovatelům posílit pocit smysluplnosti z jejich práce a pomáhá rodinám s tím, aby jejich kontakt s jejich blízkými s demencí nebyl o beznaději a rozpacích, ale o v rámci možností příjemně prožitém společném čase.

Naším cílem je vybrat částku 200.000 korun, abychom projekt mohli rozjet a v roce 2020 nabídnout pěti zařízením pro seniory v ČR. Chceme, aby péče pro seniory s demencí byla důstojnější a kvalitnější. Zdravotní stránku v ČR umíme, v sociální rovině to někdy bývá slabší. Zažila jsem spoustu nehezkých příběhů a v Doubrava – Centrum péče, kde projekt pilotujeme zažívám, že to jde i jinak. Když se chce. Myslím, že bysme měli chtít, protože se téma týká vlastně každého z nás.

Děkuju všem za sdílení a podporu!